Returnering

 

Hos Meotine streber vi etter at ditt kjøp skal være en tilfredsstillende opplevelse. Hvis din tilfredshet ikke oppnås, tilbyr vi en returpolitikk på 14 dager.

Du har muligheten til å returnere din ordre innen 14 dager etter mottakelsen. For å kunne opprette en retur må varen være i sin opprinnelige stand. Vi forbeholder oss retten til å avvise returer hvis:

Hvordan oppretter jeg en retur? For å gjøre prosessen med å returnere varen din så enkel som mulig, kan du registrere din retur og følge dens status ved å klikke på følgende lenke:

https://app.traede.com/return-portals/63f5d9efcad3a

I returportalen kan du angi detaljer om din retur, inkludert årsaken til returen og eventuelle andre relevante opplysninger. Når din retur er registrert, vil vårt team behandle den, og du vil motta en e-post med returlabel.

Det vil være en håndteringsavgift på 199 NOK, som vil bli trukket fra ordreverdien.

Når din retur er sendt, vil du motta et sporingsnummer slik at du kan følge den via fraktselskapets nettside. Vennligst lagre dette sporingsnummeret i tilfelle uforutsette problemer. Etter mottakelse av din returnerte vare vil vi inspisere og behandle returen din innen 5-7 arbeidsdager. Vær oppmerksom på at det kan forekomme forsinkelser i travle perioder. Din refusjon vil bli kreditert til din opprinnelige betalingsmetode, avhengig av din banks behandlingstid, som kan ta 4-10 bankdager.

Kan jeg bytte til en annen størrelse eller farge? Dessverre tilbyr vi ikke direkte bytteservice. Hvis du ønsker en annen vare eller størrelse, må du legge inn en ny bestilling på vår nettbutikk.

Hva hvis min vare er skadet eller defekt? Kontakt oss umiddelbart på support@meotine.com hvis din vare er skadet eller defekt.

Vårt kundeserviceteam er tilgjengelig mandag - fredag: 10.00 - 15.00 for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål og henvendelser. Du kan kontakte oss via e-post på support@meotine.com eller fylle ut vårt kontaktskjema på hjemmesiden.


Alternativ returmetode:
Det er også mulig å betale for egen retur, men siden du sender til en dansk adresse vil det påløpe et tollgebyr som du som avsender må betale. 
Om du selv betaler for retur, vennligst send pakken til vår danske adresse, som du finner nedenfor.

NTG Lager
Att. Meotine
Truckvej 5
4600, Køge
Danmark
Contact: Return@meotine.com